VICE Money presenteert documentaire over drone racen
15-01-2018 16:01:00 | Door: | hits: 2693 | Tags:

Na de eerste aflevering over de 23-jarige cryptomiljonair Livaneli Yildiran, lanceert VICE Money de tweede aflevering van de docuserie Nieuw Geld. De tweede aflevering gaat over de Nederlandse Dino Joghi (26), één van de beste drone racers ter wereld. Dino is actief sinds 2015 en verdient steeds meer geld in deze opkomende sport. Zo heeft hij in een jaar tijd ongeveer 70.000 euro bij elkaar geracet en ontvangt hij jaarlijks zo’n 30.000 euro aan sponsorgeld. 

Naast zijn carrière als professioneel drone racer heeft Dino ook gewoon een fulltime 9-5 baan in de sales. Mocht drone racen de hype overleven, zal hij waarschijnlijk zijn baan opzeggen en van drone racen zijn fulltime baan maken. In de korte documentaire volgt VICE Money het succes van Dino in de opkomende wereld van drone racen op weg naar en tijdens de Drone Champions League in Berlijn.

Nieuw Geld is de eerste docuserie van VICE Money, Nederlands eerste platform voor jonge mensen dat zich richt op de economie en cultuur rondom geld. De serie onderzoekt nieuwe manieren waarop jonge mensen hun inkomen verdienen die vijf jaar geleden nog niet mogelijk waren.

Nieuw Geld en herdefinieert de traditionele definitie van nieuw geld door te laten zien dat we te maken hebben met een generatie die op een nieuwe manier naar geld kijkt. Het verhaal van Dino Joghi komt in navolging op het verhaal van de 23-jarige cryptomiljonair Livaneli Yildiran. ING wil jonge mensen vooruit helpen en inspireren om op een andere manier naar hun leven en naar geld te kijken en is daarom partner van VICE Money en van deze serie.

www.vicemoney.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie