VICE News Tonight ook bij Nederlandse en Belgisch VICE tv te zien
28-02-2020 14:30:00 | Door: David de Jong | hits: 2217 | Tags:

Het dagelijkse nieuwsprogramma VICE News Tonight zal vanaf donderdag 5 maart 2020 ook van dinsdag tot en met vrijdag om 21:30 uur bij het Nederlandse en Belgische VICE tv te zien zijn. VICE News Tonight was van oktober 2016 tot september 2019 in de Verenigde Staten via HBO te zien en in Vlaanderen via Caz (en daarvoor Acht). in Nedelrand was VICE News Tonight niet op televisie te zien en zal iermee voor het eerst beschikbaar komen. VICE News Tonight zal vanaf 4 maart 2020 op de Amerikaanse versie van VICE tv te zien zijn. Het programma zal dagelijks één uur duren.

Het programma wil de status quo van bestaande nieuwsuitzendingen doorbreken en moedigt kijkers, door middel van reportages en intrigerende uitzendingen, aan om met elkaar in gesprek te gaan.

VICE News Tonight heeft 33 News & Documentary Emmy Award nominaties en 10 gewonnen awards op haar naam staan. Hiermee is is het programma voor het tweede jaar op rij het meest bekroonde Amerikaanse nieuwsprogramma.

VICE News heeft Nikki Egan benoemd tot executive producer. Nikki Egan werkte onder meer 17 jaar voor de Amerikaanse nieuwszender MSNBC. Het team van VICE News bestaat uit medewerkers uit het Amerikaanse Brooklyn, Washington DC, Los Angeles en het Britse Londen.

Stefan Tieleman, General Manager VICE tv & VICE Studios: “VICE News Tonight is de basis van moedige en onbevreesde journalistieke content op TV. Met de naderende Amerikaanse verkiezingen biedt VICE News Tonight een nieuwsuitzending waarin alle ins en outs rondom deze belangrijke politieke gebeurtenis op unieke wijze worden belicht.”Morgan Hertzan,
Executive Vice President and General Manager, VICE Television: “VICE News Tonight is de basis van het type moedige en onbevreesde journalistieke programmering dat ons TV netwerk het publiek iedere dag zal brengen. En dit is pas het begin.”

In Nederland wordt VICE tv uitgezonden bij KPN, Ziggo, T-Mobile en Caiway

www.vicetv.nl
www.vice.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie