VICELAND koopt rechten MMA- en kickbokstoernooien Enfusion
16-10-2018 16:39:12 | Door: | hits: 3247 | Tags:

VICELAND kondigt aan de exclusieve uitzendrechten voor alle Enfusion MMA en kickbokstoernooien te hebben bemachtigd. De eerste uitzending vindt plaats op zaterdag 27 oktober 2018 om 21:30 uur vanuit Oberhausen. VICELAND is de eerste tv-zender in Nederland waar Enfusion live op te zien is. Enfusion is een multimediabedrijf dat sinds 2013 kickboksen naar een nieuw niveau wil brengen. Met 20 live events per jaar in verschillende steden en landen wereldwijd, bieden zij een podium aan zowel jong talent als gevestigde waarden. 

 

VICELAND slaat tevens de handen ineen VICE Sports, het sportplatform van VICE, om een unieke kijk te geven in het leven van de vechters door middel van trademark VICE videocontent. De content gaat, naast op de tv-zender zelf, ook verspreid worden via de social kanalen van VICELAND, VICE Sports en Enfusion.

 

Stefan Tieleman, General Manager van VICELAND: “De rauwheid van Enfusion maakt de organisatie een ideale partner voor VICELAND. Daarnaast biedt VICELAND graag een podium voor jonge talenten en is dit de perfecte kans om de kickboks-cultuur vanuit een ander perspectief dan men is gewend te laten zien.”

 

Edwin van Os, CEO van Enfusion: “we kijken ernaar uit om een nog grotere groep Nederlanders kennis te laten maken met de vechtsport nu we ook op VICELAND te zien zijn. Daarnaast zien we dit als een perfecte kans om ook MMA nog groter te maken binnen Nederland.”

 

Naast Enfusion Oberhausen op 27 oktober zendt VICELAND ook Enfusion Groningen op zaterdag 17 november en Enfusion Abu Dhabi op vrijdag 7 december uit. Ook in 2019 zijn alle Enfusion gevechten exclusief en live te zien bij VICELAND.

 

www.viceland.nl
www.vice.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie