VICELAND wordt VICE tv
30-10-2019 12:34:00 | Door: David de Jong | hits: 2817 | Tags:

VICE zal per 1 november 2019 de naam van haar televisiekanaal VICELAND wijzigen in VICE tv. De naamswijziging wordt doorgevoerd bij de Nederlandse en Vlaamse versie. De Franstalige Belgische versie krijgt vanaf 15 januari 2020 ook dezelfde naam.

Het kanaal wijzigde in mei 2018 haar naam in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nieuw-Zeeland. VICE gaf aan dat de naamswijziging de zender ruimte geeft om de pr-, marketing-, digitale- en tv-activiteiten samen te brengen onder het moedermerk. Naast crosspromotionele voordelen sluit de naam VICE tv ook beter aan bij kijkers die op zoek zijn naar VICE-content.

Stefan Tieleman, General Manager VICE tv & VICE Studios Benelux: "De naamsverandering van VICELAND naar VICE tv is een strategische beslissing die de ontwikkeling en volwassenheid van onze kanalen weerspiegelt. Het geeft ons de mogelijkheid om beter samen te werken met collega’s in de Benelux waar VICE.com actief is. Door het samenbrengen van VICE-middelen, content en talent, kunnen we op een efficiëntere manier opereren.”

VICE tv blijft beschikbaar via KPN Interactieve TV, Ziggo, T-Mobile Thuis en Caiway.

www.viceland.nl
www.vice.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie