Vanaf 31 augustus 2020 opnieuw Chateau Meiland
29-07-2020 13:47:00 | Door: David de Jong | hits: 1808 | Tags:

Vanaf 31 augustus 2020 is bij SBS6 opnieuw een seizoen Chateau Meiland te zien. Daarin zijn de avonturen van Martien Meiland, Erica Renkema en dochters Maxime en Montana Meiland te zien alsmede kleindochter Claire Meiland.

Dit seizoen staat in het teken van de terugkeer naar Nederland. De coronacrisis heeft de beslissing om het kasteel te koop te zetten in een stroomversnelling gebracht. De familie heeft in Hengelo een nieuw stulpje gekocht en zal het Franse leven achter zich laten. 

Het besluit om Chateau Marillaux te verkopen betekent meer werk aan de winkel. Openstaande klussen worden opgepakt en de to do lijst wordt afgestreept. Door corona is de familie op elkaar aangewezen en steken ze gezamenlijk de handen uit de mouwen. Het kasteel moet verkoopklaar worden gemaakt: van de gastenkamers en de tuin tot aan het zwembad. En er komt nog veel meer om de hoek kijken: de familie doet er alles aan om Nadège Coffinet, de huishoudster van het kasteel, goed achter te laten nu er geen gasten meer op het kasteel verblijven. Als hun aannemer wordt opgenomen in het ziekenhuis, ligt al het werk stil.

Ook in Nederland gaat het avontuur verder. Hoe is het om op Hollandse bodem te zijn en blijft alles op rolletjes lopen in Frankrijk? Bevalt het huis en wat moet daar aan gebeuren? Wat wordt de dagtaak van de familie? Gaan ze op zoek naar een woonwinkel, kopen ze oude panden op via de veiling en begint het klussen weer of gooien ze het over een heel andere boeg?
 
Chateau Meiland zal twee keer per week te zien: op maandag en donderdag om 20.30 uur. Het programma wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

fotocredits: Wessel de Groot

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie