Verhaallijn Valentijns Vlucht van GTST op Instagram Stories
18-04-2019 11:58:17 | Door: Saskia van Weert | hits: 2977 | Tags:

Via Instagram Stories is vanaf maandag 29 april 2019 een speciale verhaallijn van GTST te volgen: Valentijns Vlucht. De belevenissen van het personage Valentijn Sanders staan centraal. Drie keer per werkdag verschijnt er een nieuwe video op het account van de serie: rond 12:00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur.

Rohan Gottschalk, producent daily drama bij EndemolShine Nederland: "Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven. Het GTST Instagram-account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep."

Rohan Gottschalk: "De GTST Stories zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die we op tv vertellen. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft." 

Vincent Visser, de acteur die Valentijn Sanders speelt: "Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio. We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met verticaal filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben."

Het verhaal Valentijns Vlucht gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen.

www.gtst.nl
www.rtl.nl
www.endemolshine.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie