Veronica Magazine brengt na 25 jaar cast Zeg ‘ns Aaa samen
13-02-2018 10:47:14 | Door: | hits: 5756 | Tags:

Precies 25 jaar geleden na de laatste aflevering heeft Veronica Magazine de cast van Zeg ‘ns Aaa weer bij elkaar gebracht. De tv-serie trok geregeld zes miljoen kijkers, twee keer zoveel als De Luizenmoeder nu. En dat zonder uitgesteld kijken.

In Veronica Magazine 7 staan foto’s en interviews met dokter Lydie van der Ploeg (Sjoukje Hooymaayer) en chirurg Hans Lansberg (Manfred de Graaf), haar zoon Gert-Jan (Hans Cornelissen) en diens vrouw Pien (Monique Rosier) en huishoudster Mien Dobbelsteen (Carry Tefsen) en haar man Koos (John Leddy).

Hooymaayer: "Ik heb nooit kunnen inschatten dat de serie een heel volk zo in de greep zou nemen. De straten waren gewoon leeg. In Zeg ‘ns Aaa speelde een leven af dat iedereen wel wilde hebben."

Zeg ‘ns Aaa is met afstand de langstlopende en populairste Nederlandse sitcom. De VARA zond tussen 1981 en 1993 in totaal 212 afleveringen uit. Daarna kwam er nog een remake bij RTL, maar dat was geen succes.

Tefsen: "Daar hebben we ons aan vertild. Toen moest het ineens snel en pikant en daar zat het publiek niet op te wachten."

www.veronicamagazine.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie