Veronica komt met fictie en primeurs in de zomer
03-06-2021 12:03:30 | Door: Saskia van Weert | hits: 1767 | Tags:

Veronica brengt in de maanden juni en in juli een sterk, gethematiseerd aanbod aan films en series waaronder meerdere premières. Zo start op donderdag 10 juni onder meer de serie Manhunt: Deadly Games, die Veronica exclusief voor Nederland heeft verworven.

In juni is er op zondag een thema-avond met onder andere de tv-premières van Game Night, Tag en Good Boys. Vanaf 25 juli is de serie Star Trek: Picard exclusief op Veronica te zien.

Ook staat een hele reeks sterke themafilmavonden gepland. Op de dinsdag- en woensdagavond in juni zijn dit actiefilms zoals Safe, Londen Has Fallen en alle Die Hard-films. In juli komen hier nog thrillerklassiekers bij, waaronder Con Air, Air Force One en U.S. Marshals.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: “Veronica biedt deze zomer een programmering naar mijn hart en hopelijk ook naar dat van onze kijkers. Als de filmzender van Nederland bieden we hele thema avonden met de allergrootste blockbusters, en ook nog meerdere spannende exclusieve nieuwe series en primeurs. Aantrekkelijker kunnen we het naar mijn idee op Veronica deze zomer niet maken.”

Foto: Viacom CBS

www.veronica.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie