Veronica koopt uitzendrechten MMA-organisatie UFC
07-01-2019 11:13:24 | Door: | hits: 2697 | Tags:

UFC en Veronica hebben een exclusief uitzendpartnerschap in Nederland aangekondigd. Dit bestaat uit alle live UFC-evenementen en meer dan 100 uur aan content. Naast UEFA Champions League-voetbal en Glory Kickboxing verrijkt Veronica het sportaanbod op de zender met deze nieuwe samenwerking.

 

David Shaw, Senior Vice President van UFC, International & Content: "Nederland heeft zo'n gepassioneerde schare fans van vechtsporten. We waren daar getuige van toen we in 2016 ons eerste evenement naar Rotterdam brachten. We hebben een geweldige selectie Nederlandse atleten waarvan er vele tot de beste ter wereld behoren in hun gewichtsklasse. We kijken er naar uit om samen met het team van Veronica verder te bouwen aan UFC."

Bastiaan van Dalen, hoofd van Veronica TV: "UFC is een geweldige aanvulling op ons huidige sportaanbod. We verheugen ons op deze speciale samenwerking."

Het eerste evenement dat bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen flyweight-kampioen en voormalig Olympisch goudenmedaillewinnaar Henry Cejudo en bantamgewicht-kampioen TJ Dillashaw. Cedujo versus Dillashaw wordt op zaterdag 19 januari 2019 live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari 2019 om 23:00 uur te zien bij Veronica.

www.veronica.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie