Veronica speelt met meimaand, filmmaand in op coronacrisis
15-04-2020 11:13:00 | Door: David de Jong | hits: 3202 | Tags:

Veronica brengt in mei haar filmevenement Meimaand Filmmaand weer op de buis . Dit jaar zendt Veronica - behoudens donderdag - elke dag films uit met 34 films en 9 tv-premières. Hiermee speelt de Meimaand Filmmaand in op de behoefte van het Nederlandse kijkpubliek.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: "Dit jaar kiezen we niet voor één specifiek thema maar gewoon voor de grootste blockbusters, dé allergrootste films uit verschillende filmgenres. Zo zijn onder andere de genres actie, avontuur, drama, thriller, sci-fi en horror goed vertegenwoordigd. Voor ieder wat wils. We hopen hiermee de tv kijkers in deze periode een groot plezier te doen."

Op maandag in de Meimaand Filmmaand staan Universal Studios avonturenfilms Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park 3 én Jurassic World centraal. Naast deze avonturen blockbusters is ook de succesvolle 16+-film uit de filmgeschiedenis: Deadpool te zien.

Op de dinsdagen staan de tv-premières American Assassin, Jurassic World: Fallen Kingdom, Deadpool 2 en Chips op het menu. Bruce Willis schittert in de actiefilm Tears of the Sun en Brad Pitt in de oorlogsfilm Inglourious Basterds van Quentin Tarantino.

Op woensdag brengt Veronica de tv-premières van kaskrakers Mission: Impossible Fallout met Tom Cruise, Skyscrapper met Dwayne Johnson en Peppermint met Jennifer Garner. Overige titels zijn de Amerikaans-Spaanse actie-misdaadfilm The Cold Light of Day en de Amerikaanse thriller The Shallows met Blake Lively.

De vrijdag staat geheel in het teken van actie met alle delen van de film franchises The Fast & The Furious. Naast Abduction is ook de tv-première Tracers te zien. Deze avond staat in het teken van actie, avontuur en sci-fi met Maze Runner, The Maze Runner: The Scorch Trials en de finale en tv-première Maze Runner: The Death Cure.

De zondagavond staat tijdens de Meimaand Filmmaand in het teken van helden met Dark Knight en Dark Knight Rises en DC Comics Batman vs. Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman en Suicide Squad. Nog meer actie zie je op de late avond met Daredevil, Elektra, Ghost Rider en Ghost Rider: Spirit of Vengeance en The League of Extraordinary Gentlemen met Sean Connery.

www.veronicatv.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie