Veronica start najaar met thema-avonden en voetbal
31-08-2021 20:44:00 | Door: David de Jong | hits: 1639 | Tags:

Veronica brengt dit najaar een variëteit aan thema-avonden. De mannen van Veronica Inside zijn terug op maandag en vrijdag. Vanaf donderdag 16 september 2021 komt hier met de start van de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League meer voetbal bij.

Op andere avonden zendt Veronica films uit van superhelden en keiharde actie, tot sciencefiction en films met spanning. Met Emergency Rescue, dat vanaf zaterdag 4 september 2021 exclusief te zien is, biedt Veronica reality. Wekelijks op maandagavond om 22:20 uur, direct na Veronica Inside, staan de sketchprogrammas Grensoverschrijdend in Nederland geprogrammeerd en Komt een man bij de dokter op het programma. Overtreders start op vrijdag 10 september om 22:00 uur.

Dinsdag- en woensdagavond is actie bij Veronica te zien. Met onder meer Tom Cruise in Missions Impossible Fallout, Edge of Tomorrow en Knight and Day. En vanaf begin oktober 2021 films met de meest gruwelijke femme fatales, ONDER WIE Angelina Jolie in Salt, Jennifer Lawrence in Red Sparrow en de première van Anna. Op de donderdagavond komen verschillende superheldenfilms voorbij. Aquaman en Wonder Woman bijvoorbeeld, maar ook The Dark Knight met Heath Ledger mag in dit rijtje niet ontbreken.

In het weekend is vanaf zaterdag 25 september 2021 het Halloweenthema te zien en gaat een aantal films in première, waaronder Hereditary, Us en IT Chapter Two. Op de zondag is het tijd voor science-fiction en zijn klassiekers als Independence Day, maar ook de première van The Predator.

www.veronicatv.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie