Veronica zaterdag met UFC Praag
20-02-2019 10:36:00 | Door: David de Jong | hits: 1812 | Tags:

Veronica zendt zaterdag 23 februari de vechtsportwedstrijd van UFC Praag rechtstreeks uit op televisie. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse UFC in Tsjechië neerstrijkt. Het is het eerste UFC-evenement in Europa van dit jaar. Het hoofdgevecht draait om de Poolse Jan Blachowicz en de Braziliaanse Thiago Santos. Nederland wordt vertegenwoordigd door Stefan Struve.
 
De Nederlandse Stefan Struve is de langste vechter uit de UFC en is 2,13 meter lang. Stefan Skyscraper Struve zal het opnemen in de co-main event tegen de Braziliaanse Marcos Rogerio de Lima. Struve komt uit een slechte reeks van drie verliespartijen op rij, iets wat hem nooit eerder is overkomen.
 
Struve maakte zijn debuut in de UFC in 2009 en zit bijna 10 jaar bij de organisatie. Als 21-jarige jongen kwam hij bij UFC terecht. Struve heeft een winst op voormalig wereldkampioen Stipe Miocic behaald. Struve kampte in zijn leven met een lekkende hartklep waardoor hij misschien nooit meer mocht vechten. Met de juiste medicatie kon hij zijn carrière voortzetten na bijna twee jaar stil gezeten.

www.veronicatv.nl
tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie