Veronica’s Meimaand Filmmaand in teken van sci-fi
10-04-2018 13:48:00 | Door: | hits: 3405 | Tags:

Voor het eerst sinds jaren staat de Meimaand Filmmaand weer in het teken van een filmthema: science fiction. De maand wordt dit jaar afgesloten met de exclusieve première van Jurassic World: Fallen Kingdom, speciaal voor de fans van Veronica.

Maandag            

Op maandag in de Meimaand Filmmaand staat het futuristische superhelden epos X-Men centraal. Naast de blockbusters X-Men Days of Future Past en de première van X-Men Apocalypse is ook Deadpool te zien.

Dinsdag

Op dinsdag brengt Veronica sci-fi-premières: Interstellar (met Matthew McConaughey), Mad Max: Fury Road (Tom Hardy), Edge of Tomorrow (Tom Cruise) en Independence Day (Liam Hemsworth). Deze films brachten wereldwijd bij elkaar meer dan 1,6 miljard dollar op.

Woensdag

De grootste sci-fi blockbusters van de afgelopen jaren staan op de woensdag geprogrammeerd: Inception (Leonardo DiCaprio), Gravity (Sandra Bullock en George Clooney), The Martian (Matt Damon) en Oblivion (Tom Cruise).

Zaterdag

Op zaterdag zie je sci-fi filmklassiekers. Blockbusters die lang niet op televisie zijn geweest en een inspiratie zijn voor de films die tegenwoordig gemaakt worden, zoals Robocop, de originele Blade Runner en Mad Max-films.

Jurassic World: Fallen Kingdom

De Meimaand Filmmaand wordt afgesloten met een exclusieve première van de Hollywood-film Jurassic World: Fallen Kingdom, speciaal voor de fans van Veronica. Een unieke samenwerking tussen Veronica en distributeur UPI waar binnenkort meer over wordt bekendgemaakt.

www.veronicatv.nl
tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie