Vervolg Familie Gillis: Massa is Kassa vanaf 4 januari 2021 op SBS6
09-12-2020 18:11:00 | Door: David de Jong | hits: 2797 | Tags:

De realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa, over miljonair Peter Gillis, gaat per 4 janauri 2021 verder. De familie Gillis én de werknemers maken zich op voor de grote schoonmaak en het winterklaar maken van alle parken. De kassa moet blijven rinkelen, dus is Peter direct ook druk bezig met het aankomende vakantieseizoen.

Peter Gillis zit er ook in seizoen twee als vanouds bovenop. Vertrouwen is goed, controleren is beter’, luidt daarbij het credo. En dat controleren is niet altijd fijn voor zoon Mark Gillis, die ook dit seizoen weer zijn best doet om de eeuwige kritiek van zijn vader voor te zijn. Peters steun en toeverlaat, zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol Kremers, is lyrisch over haar familiehuizenconcept. Dus wordt ook door haar gekeken naar uitbreiding.

Peter Gillis baalt er van dat de coronacrisis aanhoudt en ook roet in het eten gooit tijdens de herfstvakantie; de gebruikelijke massa blijft uit, want de horeca moet dicht.

Peter Gillis: “In het eerste seizoen hebben we de kijker een inkijkje gegeven in ons leven en het runnen van een familiebedrijf. Dit seizoen zetten we een tandje bij. Want zeker in deze tijd is het belangrijk slim te blijven ondernemen.”

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt geproduceerd door Concept Street en is zowel via SBS6 als KIJK.nl te zien.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com
www.petergillis.nl
www.conceptstreet.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie