ViacomCBS komt met YouTube-serie MTV Flashback
26-11-2021 14:24:00 | Door: David de Jong | hits: 1268 | Tags:

ViacomCBS is gestart met een online serie onder de naam MTV Flashback. Daarin neemt presentatrice Quinty Misiedjan een bekende gast mee on a trip down memorylane. Wat was zijn of haar favoriete muzieknummer of spelcomputer? Wie was zijn of haar favoriete leraar of beste vriend of vriendin?

Op een relax-bank wacht de bekende gast -af wat er op de old school beeldbuis verschijnt die voor hem en de presentatrice staat. Dit kan een item zijn waar de bekende gast vroeger gek op was of een oude schoolfoto, of een video van een oude vriend/bekende die de bekende gast al jaren niet heeft gezien en met een mooie anekdote over de bekende gast komt. 

In de eerste aflevering is zanger, rapper en acteur Bilal Wahib te gast. Daarbij is gesproken over zijn recente album, verdeelde liefde voor zingen en acteren, zjin kinderwens en plan om TopNotch te verlaten.De serie is exclusief op het YouTubekanaal van MTV te zien en zal niet op het lineaire kanaal van MTV te zien zijn. MTV Flashback is 10 weken te zien, waarbij telkens op woensdag om 16:00 uur een verse aflevering online wordt gezet.  

www.mtv.nl
www.viacomcbsemeaa.com
www.viacomcbs-solutions.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie