NENT/Viaplay benoemt Yoram Levi tot Head of International Partnerships
12-01-2022 15:22:00 | Door: David de Jong | hits: 1659 | Tags:

Viaplay heeft per 10 januari 2022 Yoram Levi benoemd tot Head of International Partnerships bij Nordic Entertainment Network (NENT Group). Daarbij zal hij zich richten op de commerciële business development, planning en onderhandelingen met wholesale partners alsmede de uitbreiding van de saleskanalen van Viaplay’s internationale markten. Viaplay zal op 1 maart 2022 in Nederland starten en in de tweede helft van 2022 ook in het Verenigd Koninkrijk.

Yoram Levi werkte van 2004 tot 2015 bij Ziggo (en voorganger Multikabel), in de laatste 4 jaar als Director Content & Entertainment, waarna hij tot 2017 nog bij aandeelhouder Liberty Global heeft gewerkt als Director Video Entertainment. Daarna heeft hij verschillende projecten gedaan en eigen bedrijven proberen te runnen.

Yoram Levi zal werken vanuit Amsterdam en zich primair richten op de Nederlandse operaties van Viaplay en rapporteren aan Andrea Sahlgren, vice-president en Head of SVOD International bij NENT Group.

Andrea Sahlgren, Vice-president en Head of SVOD International bij NENT Group: “Viaplay is de internationale streaming uitdager en tegen eind 2023 zullen we in minstens 16 landen actief zijn. Yoram Levi’s commerciele vaardigheden zal ons helpen om te groeien in te ontginnen markten en zeker stellen dat meer kijkers ons unieke aanbod kan ervaren. Ik ben heel blij dat hij ons team komt versterken.”

Yoram Levi: “Toen ik het nieuws las dat Viaplay de Formule 1-rechten had aangekocht in Nederland en hoorde over de uitgebreide internationale plannen, raakte ik gelijk enthousiast. Het is onnodig om te zeggen dat ik super blij ben om deel uit te maken van het internationale team en samen deze reis te gaan maken.”

www.nentgroup.com
www.viaplay.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie