Viaplay gaat kickboks- en martial arts-wedstrijden uitzenden
25-03-2022 09:48:09 | Door: Saskia van Weert | hits: 1385 | Tags:

Viaplay wordt de komende drie jaar de thuisbasis van alle live kickboks- en mixed martial arts- (MMA) evenementen van zowel het Nederlandse Enfusion, als ‘s werelds grootste volledig vrouwelijke MMA-kanaal Invicta FC.

Edwin van Os, CEO van Enfusion: "Deze belangrijke samenwerking met een van Europa's grootste entertainment providers is een overwinning voor de fans. Enfusion zal op Viaplay zichtbaar zijn in heel Noord-Europa, wat een fantastische kans is om nieuw publiek te betrekken bij de sport en de vechters. Dit kan alleen maar tal van promotionele voordelen opleveren voor de vechtsport."

Enfusion

Het Nederlandse Enfusion richt zich op zowel kickboksen als MMA en staat bekend om talenten als Superbon en Andy The Destroyer Souwer. Viaplay zal meer dan 30 Enfusion, Enfusion Talent en Enfusion Cage Event shows streamen in Nederland, Polen en de Baltische staten, te beginnen met Enfusion 105 - Tevette vs. Bchiri op 26 maart 2022.

MMA met vrouwen

Invicta FC is 's werelds grootste volledig vrouwelijke MMA-kanaal met beroemde top-vechtsporters uit de hele wereld, onder wie Cris Cyborg en Carla Esparza. De eerste uitzending op Viaplay is op 11 mei met Invicta FC 47 in Kansas City, een van de 16 evenementen die worden uitgezonden in alle Scandinavische en Baltische landen, Polen en Nederland.

Viaplays portfolio van MMA-rechten omvat ook UFC in alle Scandinavische landen, KSW in de Scandinavische en Baltische landen, Polen en Nederland, en nog veel meer.

www.viaplay.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie