Viaplay gaat samenwerking aan met NBC Universal voor Hayu
01-03-2022 11:22:00 | Door: David de Jong | hits: 1757 | Tags:

Viaplay en NBCUniversal hebben hun samenwerking omtrent all-reality streamingdienst Hayu uitgebreid naar Nederland. Het aanbod van Hayu is voortaan via Viaplay beschikbaar. Hayu is sinds december 2018 als losse dienst tegen betaling beschikbaar in Nederland. Hayu brengt realityshows.

De samenwerking met Viaplay omvat Hayu's aanbod van de internationale series Keeping Up With the Kardashians en de seizoenen van de series Below Deck, Million Dollar Listing, Vanderpump Rules en The Real Housewives. In totaal zullen meer dan 8000 reality-tv afleveringen beschikbaar zijn voor Viaplay-abonnees. De meeste series gaan bij Hayu in Nederland in première op dezelfde dag als in de Verenigde Staten.

Filippa Wallestam, Chief Content Officer van de NENT Group: "Realitycontent geniet een enorme populariteit in Nederland, en Hayu-hits zoals The Real Housewives en Keeping Up With the Kardashians behoren tot de bekendste van het genre. Viaplay zal de enige Nederlandse streamingdienst zijn die Hayu aanbiedt zonder extra kosten voor abonnees. Samen met onze Viaplay Originals, Hollywoodfilms en series, en natuurlijk premium live sport, kunnen kijkers zich vanaf 1 maart verheugen op een uniek en zeer voordelig aanbod."

Hendrik McDermott, NBCUniversal's Managing Director, Direct To Consumer - Global: "Europa is een belangrijk speerpunt in Hayu's voortdurende groeistrategie en deze mooie samenwerking met Viaplay in Nederland maakt het voor Viaplay abonnees nog eenvoudiger om toegang te krijgen tot Hayu's uitgebreide aanbod van de beste Amerikaanse reality-tv, advertentievrij."

www.hayu.com
www.viaplay.com
www.nentgroup.com

www.nbcuniversal.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie