Videoland komt met Basis-, Plus- en Premium-abonnementen
14-07-2020 10:02:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4243 | Tags:

Videoland introduceert drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Het aanbod aan programma’s ie hetzelfde, maar de verschillen zitten in de aanwezigheid van advertenties, het aantal schermen waarop Videoland tegelijkertijd te bekijken is en toegang tot de Download to Go-functie.

Lucien Brouwer, Chief Marketing Officer RTL: “Wij weten dat onze klanten verschillende eisen stellen aan een goede streamingdienst. Voor de ene klant is het belangrijk dat het hele gezin kan streamen, liefst tegelijk, maar niet dezelfde serie of film. Terwijl een ander vooral met een ander op de bank een serie kijkt. Zo is het ook met reclame. Vind je het prima om reclames te zien dan krijg je van ons meteen een gunstigere prijs. En zo valt er vanaf nu ook in je abonnement wat te kiezen bij Videoland."

De bestaande klanten worden allemaal overgezet naar het Premium-abonnement, waarbij er voor hen niets verandert. Dat abonnement kost 9,99 euro per maand, waarbij de klant op vier schermen tegelijk kan kijken en de Download-to-go-functie kan gebruiken. Het Plus-abonnement biedt deze laatste optie ook en is beschikbaar op twee schermen en kost 7,99 euro. Het goedkoopste abonnement is Basis van 4,99 euro per maand. Dit abonnement kent reclame, toegang op één scherm en geen download-functie.

Lees ook:

Sven Sauvé: "RTL Nederland heeft gigantische klappen gehad en Videoland breidt uit"

www.videoland.com
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie