Vier documentaires The New York Times bij Veronica
01-04-2021 10:42:00 | Door: David de Jong | hits: 1412 | Tags:

Veronica zal vanaf 5 april 2021 vier documentaires van The New York Times uitzenden. Talpa Network heeft daartoe de exclusieve rechten verworven. Het gaat om documentaires over onder meer ultra-realistische nepvideo’s, de huurmoordenaar The Sicario en El Chapo. 

5 april om 22:20 uur: Fake Believe


The New York Times duikt in de wereld van ultra-realistische nepvideo's. Videos die je vermogen om te vertrouwen op wat je ziet en hoort permanent zal aantasten.

12 april om 22:20 uur: The Sicario

Een beruchte huurmoordenaar beweert zo'n 100 mensen te hebben gedood en kan vrij rondlopen zonder te worden beschuldigd van een enkele misdaad. Is het een verdraaiing van gerechtigheid of een gedurfde benadering van de misdaadbestrijding in Mexico, waar het geweld ieder jaar naar grotere hoogten stijgt? The New York Times onderzocht het.

19 april om 22:00 uur: The Hot List

Een mysterieuze man benadert de The New York Times met de bewering dat hij duizenden uren aan omstreden bewakingsbeelden heeft van de riante woningen van de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. Hij claimt dat op deze beelden de machtigste mannen van Amerika te zien zijn. Dan neemt zijn verhaal een andere wending.

26 april om 22:20 uur: El Chapo

Toen Mexicaanse troepen de zoon van de beruchte drugsbaron Joaquin Guzman Loera – beter bekend als El Chapo – wilden arresteren, ontaardde dit in een oorlog in de straten van Culiac Aan de hand van nooit eerder vertoonde video's en exclusieve verslagen van ooggetuigen, onderzocht The New York Times hoe het Sinaloakartel het tegen het Mexicaanse leger opnam en won.


www.talpanetwork.com
www.veronicatv.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie