Viktor Brand presenteert SBS6-programma De wereld volgens 80-jarigen
21-02-2018 11:42:00 | Door: | hits: 3562 | Tags:

Vroeger was alles beter, je hoort het mensen vaak verzuchten. In het programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wonen ze een maand lang in een supermodern huis en krijgen ze gezelschap van vier jongeren. De bejaarden maken kennis met allerlei fenomenen, producten en activiteiten van deze tijd. 

Viktor Brand komt regelmatig langs in het hypermoderne huis en laat de hoogbejaarden kennismaken met alles wat van nu is. Zo neemt hij ze in de eerste aflevering mee naar een Escape Room, zitten ze in een zelfsturende auto, leren ze dansmoves van nu, proeven ze sushi en chillen ze in een jacuzzi. Viktor leert de bejaarden beter kennen en hij praat mee over alle gekkigheid van nu én vroeger. Vier jongeren met als levensmotto #instalife komen over de vloer en nemen de bejaarden mee in hun wereld. Omgekeerd kunnen zij vast ook wat opsteken van de levenservaring van de ouderen. Was vroeger echt alles beter? In de laatste aflevering van De wereld volgens 80-jarigen wordt die vraag beantwoord door de acht bejaarden. Ze mogen dan in de herfst van hun leven zijn, hun mening doet er nog toe.

De wereld volgens 80-jarigen is een productie van Talpa Producties en vanaf woensdag 28 februari wekelijks te zien op SBS6 van 20:30 tot 21:30 uur.

www.sbs6.nl
www.talpa.tv
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie