Vlaamse thrillerserie De Kraak op Veronica
14-03-2022 09:23:07 | Door: Saskia van Weert | hits: 3001 | Tags:

De Vlaamse thrillerserie De Kraak, van de makers van de hitserie Undercover, is vanaf 8 april exclusief te zien op de Nederlandse tv bij Veronica.

In deze serie vol spanning en actie leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en 350 miljoen euro buitmaken. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft...  

De hoofdrol van Jeremy wordt gespeeld door Tijmen Govaerts. Deze Mechelse acteur schitterde in de controversiële film Wij en in Girl, de film die een Gouden Palm kreeg op het Filmfestival van Cannes. De bendeleden worden vertolkt door Gene Bervoets, Koen De Graeve en Joren Seldeslachts. An Miller speelt de moeder van Tijmen. Ook Hilde De Baerdemaeker, Ella-June Henrard, Chris Thijs, Manuel Broekman en Dirk van Dijck zijn te zien in de serie.

De Kraak is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geproduceerd door productiehuis De Mensen. De serie is vanaf 8 april wekelijks te zien om 20.30 uur bij Veronica en meteen erna op Prima Video.

Foto: Be Entertainment

www.veronica.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie