Vodafone en Chef’Special maken remix van hit Amigo
25-01-2018 11:47:44 | Door: | hits: 3205 | Tags:

Chef’Special brengt een remix en clip uit van hun hit Amigo uit. De videoclip is opgenomen op een school, waarmee de band aandacht wil vestigen op het belang van muziek maken op scholen. De band heeft voor deze nieuwe track samengewerkt met Vodafone, die daarmee wil aantonen dat je met hun netwerk overal muziek kunt maken.

De instrumenten uit de clip, van Freedrums, Specdrums, Jamstiks en Mogees, kun je met het netwerk van Vodafone overal gebruiken via je mobiel. Zo kun je muziek maken waar en wanneer je wil, zelfs onderweg of op school.

Schoolconcert Chef’Special

Op 25 januari start een competitie waar kinderen kans maken op een optreden van de band op hun school. Chef’Special en Vodafone hebben muziekpakketten samengesteld met daarin de digitale instrumenten uit de videoclip, zodat de winnende scholen ook muziek kunnen maken met hun mobiel.

Xavier Feliu, Social Brand Manager van Vodafone: “Het netwerk van Vodafone maakt het mogelijk om waar dan ook muziek te maken met je mobiel. Muziekleraren, artiesten en iedereen die muziek wil maken, kunnen hier nu mee experimenteren. Het stimuleren van creativiteit gaat hand in hand met technologische innovatie in de visie van Vodafone. Ons netwerk brengt nieuwe muzikale mogelijkheden dichterbij dan ooit.”

Making of:Om kans te maken op het concert, muziekles en muziekpakket kunnen klassen, kinderen of scholen een video posten op Instagram met de #readytorock, waarin ze hun versie van Amigo spelen met schoolspullen zoals mappen, boeken of het schoolbord. Hoe creatiever, hoe beter. De drie origineelste inzendingen winnen. De actie loopt vanaf 25 januari tot en met 13 februari.

www.vodafone.nl/ready

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie