Wendy van Dijk in Flirty Dancing
14-08-2019 14:18:00 | Door: David de Jong | hits: 2174 | Tags:

Wendy van Dijk komt met een tweede programma bij SBS6. Samen met choreograaf Juvat Westendorp worden in Flirty Dancing twee singles gematcht. De singles moeten los van elkaar een choreografie aanleren. In het Rijksmuseum ontmoeten ze elkaar voor het eerst op de dansvloer. Daar dansen ze samen. 
 
Flirty Dancing is een format dat afkomstig is uit Engeland. Het heeft de sfeer van een romantische comedy met swingende muziek. De deelnemende singles zijn op zoek naar de liefde en zijn geen professionele dansers. Beide singles krijgen in het programma vier dagen de tijd om hun eigen deel van de choreografie te leren, die ze voor het eerst met elkaar dansen tijdens een blind date. 

Elke dans vindt plaats op een kenmerkende locatie in Nederland: de vuurtoren op het strand van Texel, de Broerekerk in Bolswarden en een verlaten Rijksmuseum in Amsterdam. Na afloop van iedere dans geven ze apart van elkaar antwoord op de vraag of ze elkaar nog eens willen zien en voor het eerst spreken.

De door Juvat Westendorp  ontwikkelde choreografieën zijn speciaal voor Flirty Dancing gecreëerd en sluiten aan op de verschillende locaties én persoonlijkheden van de singles. Van hiphop en breakdance tot latin en stijldans. Flirty Dancing is een format van All3Media, een joint venture van Discovery en Liberty Global. In Nederland wordt het programma geproduceerd door IDTV, dat onderdeel is van All3Media.

Flirty Dancing wordt per 8 september 2019 op zondagavond na Postcode Loterij Miljoenenjacht bij SBS6 uitgezonden.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie