Wendy van Dijk stapt over naar Talpa
14-01-2019 19:38:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2670 | Tags:

Presentatrice Wendy van Dijk stapt over naar Talpa. Na de zomer zal ze te zien zijn op onder meer SBS6, de zender waar zijn voor het eerst programma’s presenteerde. Ze tekende een contract voor vijf jaar bij het bedrijf van John de Mol.

Van Dijk zal onder meer het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance presenteren, laat Talpa Network weten. De presentatrice zal de komende jaren ook verdergaan met de uitbouw van haar online platform Wendy Online. Ze was bij RTL onder meer te zien als presentatrice van The Voice of Holland. 

Innovatief contact

Wendy van Dijk: “Ik kijk ernaar uit om samen met Talpa Network verder te bouwen aan Wendy Multimedia, waar we vier jaar geleden succesvol mee zijn gestart. Ik krijg bij Talpa Network de ruimte om op hele innovatieve manieren met de kijkers in contact te zijn. Dat is voor mij de verdieping waar ik naar op zoek was.”

Multimediamerk

John de Mol: “Met Wendy halen we echt een triple A-ster binnen. Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek. Ik vind het geweldig om Wendy als persoon erbij te hebben, en ik ben er ook zeker van dat wij samen grote stappen kunnen zetten om het multimediamerk Wendy nog veel groter te maken dan het nu is.”

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie