Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk met verborgen camera op SBS6
18-02-2020 12:23:00 | Door: David de Jong | hits: 3124 | Tags:

Presentatrice Wendy van Dijk gaat opnieuw mensen in de maling nemen met een verborgen camera. Hoe reageren mensen als ze zich plots in een vreemde, onverwachte en vaak bizarre situatie bevinden, terwijl ze zich onbespied wanen? Wendy van Dijk presenteert vanaf 6 maart 2020 op vrijdagavonden op SBS6 het programma Wie het laatst lacht.

Het programma bevat grappen met de verborgen camera die op allerlei plekken zijn opgenomen. Vanuit de studio kijkt Wendy van Dijk samen met het publiek en  met de aanngevers en de slachtoffers naar de filmpjes. In het programma zijn ook bekende Nederlanders te zien die andere bekende Nederlanders in de maling nemen. En Wendy van Dijk transformeert zelf ook in verschillende typetjes.

Wendy van Dijk: "Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen? Van ogenschijnlijk makkelijke practical jokes tot goed geproduceerde grappen met bekende Nederlanders. Het blijft iedere keer weer spannend hoe mensen gaan reageren als je ze voor de gek houdt."
 
Wie het laatst lacht wordt geproduceerd door ITV Studios Nederland.

Foto: Moon Jansen

www.sbs6.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie