Wie van de 3 terug bij SBS6
18-09-2020 16:46:00 | Door: David de Jong | hits: 2575 | Tags:

De familiequiz Wie van de 3 is vanaf zondag 11 oktober om 20:30 uur te zien bij SBS6. Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel dat probeert te achterhalen wie van de kandidaten de échte Elvis-imitator, uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen is.

Martien, Ryanne, Britt en Najib spelen het spel volgens de bekende regels: ieder panellid krijgt 1 minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Vervolgens kiest elk panellid wie volgens hem of haar de échte vuilnisvrouw of autoverkoper is. Nieuw in de 2020-editie zijn twee extra rondes voor dubbele punten. Na het zien van de drie kandidaten moeten de panelleden, puur op basis van hun eerste gevoel, meteen al een eerste keuze maken. Blijven ze ook na de daaropvolgende vragenronde bij hun oordeel, of gaan ze overstag en kiezen ze toch voor een ander?
 
Wie van de 3 begon in 1963 als de Nederlandse variant op het Amerikaanse tv-programma To Tell The Truth. Het werd initieel uitgezonden door de AVRO tot 1983 en kwam in 1991 en 1994 terug bij RTL4. Van december 2010 tot januari 2013 was het programma bij Omroep MAX  te zien op NPO1.  
 
Wie van de 3 wordt geproduceerd door Blue Circle dat via Fremantle onderdeel is van RTL Group.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com
www.bluecircle.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie