Wietze de Jager en Sylvana IJsselmuiden strijden in 538-programma Fail Succes
16-07-2020 17:36:00 | Door: David de Jong | hits: 1545 | Tags:

Wietze de Jager en Sylvana IJsselmuiden strijden in zes aflevering met elkaar in het 538-programma Fail Success?! Daarin maken de dj en actrice/presentatrice in elke aflevering kennis met een ander beroep. De deelnemers moeten strijden om wie het meest geschikt is voor de job en wie faalt, wie heeft het meeste succes.

Wietze de Jager, 538-dj: "Van een dag meelopen met Bizzey als zijn personal assistant tot danspasjes bedenken en je uitsloven in de keuken met ontelbare ingrediënten. Bloed, zweet en tranen, we hebben alles gegeven. Best confronterend om te zien wat je allemaal niet kan haha, maar het was erg leerzaam!”
 
Sylvana IJsselmuiden, presentatrice en actrice: "We hebben ons uit de naad gewerkt, maar ik vond het fantastisch om te doen. Boer Jan mag me altijd bellen als hij hulp nodig heeft in de stal."

Tijdens de afleveringen maken ze onder meer kennis met een boerderij, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, chef-kok Ron Blaauw, als danschoreograaf en de persoonlijk assistent van Bizzey.

Fail Success?! is op donderdagen via de website van 538 en het YouTube-kanaal van 538 te zien en iedere maanden om 21:30 uur op TV 538.

www.538.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie