Winkeldieven en geweldplegers ontmaskerd in Betrapt!
13-05-2019 11:20:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 2036 | Tags:

In het programma Betrapt! op SBS 6 proberen misdaadverslaggevers Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter om samen met gedupeerden van onder meer inbraak, diefstal, geweld of vandalisme de daders op te sporen.

De slachtoffers hebben beelden van verdachten, maar de politie kan daar om verschillende redenen niet mee aan de slag. In Betrapt! Onderzoeken Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter de zaken aan de hand van de camerabeelden. Met het beschikbare beeldmateriaal gaat het team van Betrapt! aan de slag om de schuldige te identificeren.

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven stuurt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wanneer de verdachte op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

Betrapt! is geproduceerd door Vincent TV Producties. Het programma is vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: Wessel de Groot

www.sbs6.nl
www.vincenttvproducties.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie