Wouter Bouwman sportpresentator bij ESPN
01-07-2022 11:49:41 | Door: Saskia van Weert | hits: 1064 | Tags:

Wouter Bouwman gaat aan de slag bij ESPN. De sportpresentator is per 1 juli begonnen, hij komt van BNNVARA. Bij de publieke omroep was hij onder andere te zien in de talkshow Khalid & Sophie en te horen in radioprogramma’s als Bureau Sport, B.V.S.C. en Radio Olympia.

Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN: “Met Wouter Bouwman halen we een zeer talentvolle en enthousiaste presentator binnen. Hij heeft een hart voor sport en heeft inmiddels ruimschoots bewezen die passie om te kunnen zetten in boeiende en bovendien aanstekelijke journalistieke producties. Daarmee past hij perfect bij ESPN."

Wouter Bouwman: “Dit is mijn droombaan. Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld over deze stap, ondanks dat ik terugkijk op zes mooie, bijzondere en leerzame jaren bij BNNVARA. ESPN ademt sport en is de thuisbasis van de Eredivisie. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en kijk meer dan ooit uit naar de start van het voetbalseizoen.”

Het seizoen wordt traditioneel geopend met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dit duel tussen landskampioen Ajax en bekerwinnaar PSV staat zaterdag 30 juli om 20:00 uur op het programma. Vrijdag 5 augustus keren de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie terug.

www.espn.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie