Yolanthe krijgt hoofdrol in nieuwe SBS6-politieserie DNA
24-05-2018 09:38:40 | Door: | hits: 2983 | Tags:

SBS6 komt in 2019 met een spannende, sexy en humorvolle politieserie: DNA. DNA staat voor (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero; een ijzersterk trio bestaande uit een Officier van Justitie en twee rechercheurs. In elke aflevering lossen zij een moord op, maar ook de privélevens van deze drie vrouwen krijgen alle aandacht. Net zoals hun onderlinge vriendschap.

De hoofdrollen worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe Sneijder-Cabau en Belinda van der Stoep.

Rechercheurs Lara Noort (Yolanthe) en Eliz Alvero (Belinda) hebben elkaar jaren geleden leren kennen op de politieacademie en zijn sindsdien onafscheidelijk. Officier van Justitie Kate Daans (Loes) hebben ze pas later ontmoet, maar het klikte meteen. Op een politiebureau in Amsterdam-Oost werken ze samen aan het oplossen van moorden. Hun werk is letterlijk een zaak van leven en dood en grijpt je altijd bij de keel.

DNA draait om deze drie vrouwen en hun werk, maar ook om hun vriendschap en hun leven naast het bestrijden van de misdaad. Seks, relaties, verlangens en ambities; alles komt voorbij en wordt onverbloemd besproken.

Andere vaste rollen zijn er weggelegd voor Matteo van der Grijn als rechercheur Moordzaken Jos van Dongen, Hans Kesting als schouwarts Maurice Jonker en Sinan Eroglu als rechercheur Moordzaken Rodan Celik.

DNA wordt geproduceerd door Talpa Fictie, de makers van onder meer Gooische Vrouwen en Divorce. De opnames gaan eind mei van start.

www.sbs6.nl

  

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie