YouTubekanaal Gierige Gasten wordt onlineplatform Veronica
08-05-2019 10:32:00 | Door: | hits: 3065 | Tags:

Het YouTubekanaal Gierige Gasten van Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima (onderdeel van Talpa Network) wordt het onlineplatform van Veronica waardoor het bereik in de mannelijke doelgroep en met name bij de 18 tot 24-jarigen groeit. De Gierige Gasten gaan nieuwe social formats voor het platform ontwikkelen en worden medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Veronica in het online domein.

Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima maken nu vijf jaar onlinecontent, waaronder het onlinekanaal Gierige Gasten. Vanuit de Talpa Social-unit zullen zij de nieuwe social formats voor Veronica ontwikkelen en presenteren, gebruikmakend van alle mogelijkheden die het netwerk van Talpa biedt.

Bastiaan van Dalen, zendermanager van Veronica TV: “Veronica en Gierige Gasten bedienen dezelfde doelgroepen: onbezorgde pleziermakers en hardwerkende spanningszoekers die dezelfde waarden delen: stoer, avontuurlijk en origineel. Onze platformen en content zijn bovendien sterk en aanvullend, de Gierige Gasten zelf zijn super creatieve contentmakers waardoor deze samenwerking een no brainer is en geweldig voor iedereen die van het merk Veronica houdt: maker, consument en adverteerder.”

www.youtube.com/user/gierigegasten
www.veronicatv.nl
www.tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie