Zangwedstrijd We Want More start in juni op SBS6
28-05-2020 10:40:11 | Door: Saskia van Weert | hits: 2099 | Tags:

Alle muziekstijlen komen voorbij in de zangwedstrijd We Want More. Juryleden Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B beoordelen de optredens.

Ze mogen van de eerste tot de laatste noot hun stem geven… maar die ook weer intrekken! Hierdoor blijft de strijd om de finale en de geldprijs van maar liefst 100.000 euro spannend tot de allerlaatste seconde. We Want More is vanaf vrijdag 12 juni om 20:30 uur te zien bij SBS6.

De artiesten hebben allemaal een bijzonder verhaal. In de eerste aflevering zien we bijvoorbeeld Tess, een voorvechtster van Franstalige muziek. Zij verrast iedereen met haar band en haar enorme drive om haar eigen muziek uit te brengen. Ex-drugsverslaafde Ricardo raakt de jury en het publiek met zijn bijzondere vertolking van Zij gelooft in mij. Presentatoren Wendy van Dijk en Johnny de Mol begeleiden de kandidaten en hun familie en vrienden backstage.

De eerste ronde bestaat uit zes afleveringen. De kandidaten moeten met hun optreden vier van de vijf juryleden overtuigen van hun zangtalent. Na zes afleveringen volgt de halve finale en slechts twaalf kandidaten halen de finale. Zij moeten de jury, 25 muziekexperts én de kijker thuis omver te blazen. De derde plaats is 10.000 euro waard, de tweede 25.000… maar wie wint en gaat er uiteindelijk naar huis met 100.000 euro?

We Want More wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. Voor de halve finale en finale geldt dat ze zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM. De eerste zes afleveringen van het programma zijn al eerder dit jaar opgenomen. Het programma betreft een samenwerking met T-Mobile.

Foto: William Rutten

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie