Ziggo Sport Totaal bij alle providers zonder meerkosten te zien rondom F1 Zandvoort
25-08-2021 11:47:00 | Door: David de Jong | hits: 1787 | Tags:

Ziggo Sport Totaal, het sportieve betaaltelevisieaanbod van VodafoneZiggo zal bij alle providers  van donderdag 2 tot en met dinsdagochtend 7 september zonder meerkosten beschikbaar zijn. Dit in het kader van de Formule 1 Dutch Grand Prix die in Zandvoort wordt gehouden. Het is de eerste en enige keer dat Ziggo Sport die zal vertonen, aangezien de uitzendrechten per 2022 naar NENT/Viaplay gaan.

Ziggo Sport Totaal bestaat uit Ziggo Sport Select (die dezelfde uitzendingen bevat als het bij Ziggo in het basispakket aanboden kanaal Ziggo Sport), Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Tennis en Ziggo Sport Docu. Er zal volgens VodafoneZiggo niet meer reclame te zien zijn dan gebruikelijk op de kanalen van Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal, waarbij de Formule1-races niet worden onderbroken voor recalme.

Naast Formule 1 zijn er extra uitzendingen van de talkshow Formule 1 Café, vanuit locaties in en rondom Zandvoort. Ook is er WK 2022 kwalificatievoetbal met onder meer het live schakelprogramma WK Kwalificatie Switch en het voetbalpraatprogramma Rondo met Wytse van der Goot, Marco van Basten en Ruud Gullit. Sifan Hassan strijdt voor de wereldrecordpoging op de 10 kilometer. Verder is er golf en raceklassen met onder meer NASCAR, Porsche Super Cup, DTM en Formule 3. 

Will Moerer, scheidend directeur van Ziggo Sport: “Als trotse aanbieder van Formule 1 in de afgelopen 9 jaar maken we dit nationale racespektakel op Zandvoort graag beschikbaar voor zoveel mogelijk fans. Laten we hopen dat heel Nederland een prachtige en spannende race ziet tussen Max Verstappen, Lewis Hamilton en alle andere coureurs.”

www.vodafoneziggo.nl
www.ziggosport.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie