Ziggo Sport verwerft uitzendrechten Rugby World Cup 
04-02-2022 11:48:00 | Door: David de Jong | hits: 2715 | Tags:

VodafoneZiggo heeft de exclusieve rechten verworven voor de live wedstrijden van de Rugby World Cup. Het aanbod van Ziggo Sport wordt daarnaast uitgebreid met de uitgestelde Rugby World Cup 2021 voor vrouwen, de Rugby World Cup Sevens, het World Rugby WXV 2023 (landentoernooi voor vrouwen) en de HSBC World Rugby Seven Series. Ziggo Sport is ook al jaren de thuishaven van de Six Nations, het prestigieuze rugbykampioenschap van het noordelijk halfrond. 
 
Rugby: stoere, maar faire sport 

Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport: "Het enthousiasme van de fans in de volledig uitverkochte stadions, de fysieke uitputtingsslag op het veld en de onderlinge sportiviteit maken rugby tot een van de mooiste kijksporten die door sportliefhebbers wordt gewaardeerd. Wij proberen met onze programmering een zo'n breed mogelijk kijkerspubliek aan ons te binden en zijn continu bezig om ons rechtenpakket verder te versterken. Ik ben dan ook blij dat we zo'n groot en aansprekend toernooi als de Rugby World Cup aan onze kijkers kunnen aanbieden." 
 
Rugby World Cup 2023 

Tijdens de Rugby World Cup strijden de twintig beste landenteams om het officiële wereldkampioenschap. De Rugby World Cup wordt komend jaar gespeeld in Frankrijk. De huidige titelverdediger is Zuid-Afrika, Engeland was runner-up en de All Blacks van Nieuw-Zeeland veroverden de derde plaats op het laatste WK dat in 2019 in Japan werd gespeeld.  

www.vodafoneziggo.nl
www.ziggo.nl
www.ziggosport.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie