Ziggo zendt Guidinc. Streaming Video Awards 2021 uit
04-11-2021 10:46:10 | Door: Saskia van Weert | hits: 946 | Tags:

Streaminggids Guidinc. sluit een partnership met Ziggo voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2021. De Nederlandse publieksprijzen voor films, series en documentaires op de streamingsdiensten worden op 2 december 2021 uitgereikt. Dat is te volgen op de website van de organisatie en via tv-kanaal 13 van Ziggo.

De Guidinc. Streaming Video Awards worden dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Ziggo zal in de communicatie-uitingen en bij de uitreiking begin december een belangrijke rol spelen.

Corry Siegers, Head of Video Discovery bij Bindinc.: "We organiseren de Guidinc. Streaming Video Awards nu voor het tweede jaar op rij. Hiermee bieden we Nederlandse kijkers de mogelijkheid te stemmen op hun favoriete serie, film, documentaire, streamingsdienst en dit jaar voo het eerst, realityserie. Dat een partij als Ziggo zich aan het event verbindt, laat zien dat er in de markt behoefte is aan een onafhankelijke Nederlandse publieksprijs voor streaming video."

Raymond van der Vliet, Director Content & Programming bij VodafoneZiggo: “Uit onderzoek blijkt dat onze klanten gemak en overzicht willen als het gaat om content. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hen de beste kijkervaring te bieden. Guidinc. is goed bezig om te helpen keuzes te maken wat te kijken. De Guidinc. Streaming Video Awards helpen kijkers een stem te geven en hen te gidsen door het streaming videolandschap. Daarom is het een logische stap dat wij als aggegrator deze publieksprijs ondersteunen."

In 2020 werden de awards voor het eerst uitgereikt en behoorden Undercover en Kissing Booth 2 tot de winnaars.

www.ziggo.nl
www.guidinc.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie