Zoomin.TV produceert voor Insight TV
07-08-2018 14:52:45 | Door: | hits: 2157 | Tags:

Insight TV, een UHD-kanaal voor factual entertainment, heeft het groene licht gegeven voor Droners, een documentaireserie van 6 x 30 minuten in 4K UHD. In een reis rond de wereld zal de documentaire deze underground scène verkennen.

Arun Maljaars, Director of Content and Channels bij Insight TV: "Droners vertelt het verhaal van deze fascinerende en snelgroeiende community overal ter wereld, alles in de hoogste kwaliteit. Het zit boordevol interessante personages, spage-age technologie en spectaculaire actie, tegen een schitterende neon achtergrond; van New York tot Hongkong, Seoul tot Zürich. Het is de perfecte serie voor UHD."

Roger Lodewick, CEO van Zoomin.TV: "Het produceren van deze Original long-form UHD-Serie voor Insight TV is een spannend project voor ons, omdat het ons de mogelijkheid biedt om onze UHD-expertise en -ervaring te demonstreren. We zijn erg blij dat Insight TV ons de ontwikkeling en productie van deze fantastische Original UHD-Serie heeft toevertrouwd. Op het geweldige OTT-platform van Insight TV zullen we de Generatie Z laten zien wat voor een fantastische Original long-form Serie Droners is."

www.zoomin.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie