Tag Resultaten

06-10-2016 12:29:00 | Hits: 5368366

[Column] Wouter Bax: Laat mij u naar het randje van de afgrond brengen
01-06-2017 | 15:14:00
Oliemaatschappijen moeten er nu een olietanker bijkopen, elektriciteitsbedrijven moeten de kolencentrale weer opstarten, er moet meer worden gepaft en brommers mogen weer op de fietsstrook. Je zult zien: de situatie wordt veel sneller onhoudbaar
[Column] Wouter Bax: Angst en schaamte maken communicatie dom
04-04-2017 | 10:31:22
Je wilt niet weten hoeveel van onze collega’s in communicatie nachtmerries en een burn-out krijgen van dingen die de gewone sterveling niet eens merkt. Bijvoorbeeld als hun directeur in een interview afwijkt van de kernboodschap en iets persoonlijks vertelt
[Column] Wouter Bax: Mooi weer spelen is dodelijk
28-02-2017 | 17:42:00
Voor de balorige werknemer die het topmanagement eens goed op de kast wil krijgen, is er een recept met gegarandeerd resultaat: surf naar Intranet, maak een screenshot van een willekeurig bericht en gooi dat nieuws op straat
[Column] Wouter Bax: Laat Trump ons vak niet onderpissen
02-02-2017 | 10:55:51
Je kunt de verkiezingen winnen met het uitspreken van formules die zo krachtig zijn dat persoonlijkheid, gedrag en zelfs de feiten er niet meer toe doen
[Column] Wouter Bax: De grote bek is zó 2016
02-01-2017 | 09:37:00
De Brexit, treitervloggers, Trump… Met een grote bek kwam je ver in het afgelopen jaar. Soms lijkt hij wel handig, als praktische binnenbocht bij het zakendoen, tegen personeel en in het verkeer, maar als communicatiemiddel is de grote bek een ramp
[Column] Wouter Bax: Misdaad is amusement
30-11-2016 | 11:47:00
Met het liquidatieproces draaiden deze week weer een aantal zogenoemde topcriminelen de bak in. Topcrimineel klinkt stoer maar is een ander woord voor loser, als je kijkt naar de puinhoop die de veroordeelden hebben aangericht en het grote deel van hun leven dat ze in gevangenschap doorbrengen
[Column] Wouter Bax: De krant is beter dan vroeger, dankzij internet
24-10-2016 | 12:22:00
Twintig jaar geleden dronken wij Antwerpse journalisten geregeld een bolleke bij de lunch, een pintje om drie uur en ’s avonds enige pinten voor we gingen tikken voor de krant van morgen. Leverden we goed werk? Nou, wij hadden er wel een goed gevoel bij