Amp.Amsterdam produceert soundtrack en titelsong Weg Van Jou
24-10-2017 11:55:00 | Door: | hits: 5447 | Tags:

Amp.Amsterdam heeft de soundtrack en titelsong verzorgd voor de nieuwe romantische komedie Weg Van Jou, geregisseerd door Jelle de Jonge. De gelijknamige titeltrack is uitgevoerd door Rob Dekay en geproduceerd door Amp.Amsterdam's music producer Bart van Liemt, in samenwerking met Peter Slager (Bløf), Ed Struijlaart en Rob Dekay. Daarnaast heeft Rob Dekay met zijn band een cameo in de film.

Jelle De Jonge, regisseur Weg Van Jou: "Al snel wist ik dat muziek erg belangrijk zou worden bij het realiseren van Weg Van Jou. Ideaal was dan ook dat Amp.Amsterdam vanaf het begin stadium zowel creatief als praktisch betrokken was. Met als persoonlijk hoogtepunt het vinden van de match tussen nieuw (upcoming?) talent Rob Dekay en onze film."

Kaja Wolffers (NL Film), producent: "Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Doordat ze in de scriptfase al meedachten overtracks die bij de film en bij specifieke scenes zouden passen, hebben we het beschikbare budget voor muziek zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Dankzij Amp.Amsterdam hebben we hits, moderne en classic tracks kunnen combineren tot een vette soundtrack."

In Weg Van Jou, die sinds 19 oktober in de bioscopen draait, volgen we de Rotterdamse Evi die voor haar werk met frisse tegenzin verhuist naar Zeeland. Al haar belevenissen, haar ups en downs, worden passend begeleid door tracks van artiesten als The Clash en Ben Howard, afgewisseld met een filmscore van de hand van componist Fons Merkies.

www.amp-amsterdam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie