Beddenbioscoop opent deuren in Amsterdam
01-06-2021 10:51:11 | Door: Saskia van Weert | hits: 2389 | Tags:

Na meer dan 200 dagen (noodgedwongen) thuis films kijken vanuit bed, komt er met de heropening van bioscopen en theaters iets bijzonders aan. Want op 7 juni opent de allereerste beddenbioscoop van Nederland de deuren in de Houthavens van Amsterdam.

Filmfans kunnen hier tot 23 juni hun grootste droom uit laten komen; languit liggend de beste films kijken in een bioscoop met het grootste scherm van Nederland. En eten en drinken krijg je gewoon op jouw luxe boxspring geserveerd.

Het initiatief voor de beddenbioscoop komt van Matt Sleeps, het merk dat eerder al furore maakte met ‘s werelds eerste Hangover Bar. Het spraakmakende matrassenmerk wil nu iets bijzonders bieden nadat we tijdens de maandenlange lockdown massaal films hebben gekeken in bed. Daarvoor hebben ze de 4200 vierkante meter van Theater Amsterdam omgebouwd tot een beddenbioscoop. Op de plek waar normaal 1500 stoelen staan, vind je nu 15 tweepersoons luxe boxsprings. Elk bed staat op een eigen verhoogd plateau, zodat je liggend perfect zicht hebt op het gigantische scherm waar de nieuwste blockbusters worden vertoond.

Joep Verbunt, oprichter en eigenaar van Matt Sleeps: “Naast de reguliere voorstellingen wordt er een speciale voorstelling georganiseerd voor zorgverleners die een zwaar jaar achter de rug hebben. Via de website kunnen zij zichzelf opgeven voor een gratis bed in de bioscoop. Overigens kunnen attente vrienden of vriendinnen dat natuurlijk ook voor ze doen als verrassing.”

www.mattsleeps.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie