Beddenbioscoop van Matt Sleeps geopend
08-06-2021 10:09:27 | Door: Saskia van Weert | hits: 3130 | Tags:

De eerste beddenbioscoop van Nederland heeft zijn deuren geopend in de Houthavens van Amsterdam. Dertig filmliefhebbers keken verspreid over 15 luxe boxsprings naar de nog niet eerder in de bioscoop vertoonde Yab Yum-documentaire van Anna Maria van ‘t Hek.

Filmfans kunnen met hun bedpartner tot en met 23 juni neerploffen en asociaal breeduit gaan liggen in een van de 15 bedden voor het grootste bioscoopscherm van Nederland. Op het programma staan blockbusters, maar ook klassieke romcoms of familiefilms. Zo zijn er op woensdagmiddag en in het weekend speciale voorstellingen voor het hele gezin.  

Het initiatief voor de beddenbioscoop komt van Matt Sleeps, het merk dat eerder al furore maakte met ‘s werelds eerste Hangover Bar. Daarvoor hebben ze de 4200 vierkante meter van Theater Amsterdam omgebouwd tot een beddenbioscoop. Op de plek waar normaal 1500 stoelen staan, vind je nu 15 tweepersoons luxe boxsprings. Elk bed staat op een eigen verhoogd plateau zodat je liggend perfect zicht hebt op het gigantische scherm waar de nieuwste blockbusters worden vertoond.

Joep Verbunt, oprichter Matt Sleeps: “De beddenbioscoop is een concept waar wij al jaren van dromen. Dit hebben we nu gerealiseerd om op onze manier te vieren dat we vijf jaar bestaan. De eerste avond bewijst dat mensen naar zoiets uit hebben gekeken. Wij hebben ontzettend veel zin om de komende weken meer luie filmliefhebbers in de watten te leggen in deze fantastische bioscoop.”

Naast de reguliere voorstellingen wordt er een speciale voorstelling georganiseerd voor zorgverleners die een zwaar jaar achter de rug hebben. Via de website kunnen zij zichzelf opgeven voor een gratis bed in de bioscoop. Overigens kunnen attente vrienden of vriendinnen dat natuurlijk ook voor ze doen als verrassing.

www.mattsleeps.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie