Ben Brand aan de slag bij Cake Film & Photography
29-09-2020 10:51:31 | Door: Saskia van Weert | hits: 1805 | Tags:

Regisseur Ben Brand sluit zich aan bij filmproductiemaatschappij Cake Film. Hij regisseert voornamelijk commercials, korte films en is een ervaren kinderregisseur.

Ben Brand is een Nederlandse regisseur die voornamelijk internationaal werk heeft gemaakt voor onder andere Nike en Nestle, Ben wil zich meer gaan focussen op de Nederlandse markt. Hij regisseert commercials en korte films en studeerde in 2010 af aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam.

De Nederlander maakt graag visueel sterke, ontroerende commercials en is een ervaren kinderregisseur. Zijn allereerste commercial voor de Young Director Award in Cannes won verschillende prijzen, trok de aandacht van New York tot Slovenië en werd genomineerd voor twee Cannes Lion’s.

Zijn eerste speelfilm Vind die domme trut en gooi haar in de rivier heeft een wereldwijde festival tour gehad van Noord Amerika tot Azië. In de afgelopen jaren heeft Ben voornamelijk gewerkt voor internationale klanten, maar hij wil zich de komende tijd ook focussen op de Nederlandse markt. Hij woont in en werkt vanuit Amsterdam.

www.cakefilm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie