Vue toont films op Bavaria Movietruck
17-07-2019 10:57:00 | Door: David de Jong | hits: 2550 | Tags:

Bioscoopketen Vue brengt in samenwerking met biermerk Bavaria de bioscoop naar buiten met de Movietruck, waar films op de zijkant van de truck kunnen worden bekeken. Deze pop-up buitenbioscoop op wielen rijdt in de zomermaanden van 2019  langs verschillende steden en biedt de leukste films in de buitenlucht. Onder het genot van een Bavaria 0.0% en popcorn kunnen bezoekers met een koptelefoon film kijken op een unieke locatie in de stad. Omdat het om een exclusief evenement gaat zijn er per locatie maar 50 stoeltjes waar een ticket voor gekocht kan worden.

Rosalie Moorman
, Head of Marketing van Vue: "Vanuit Vue zijn we er altijd mee bezig om op innovatieve manieren te kijken naar de wens van de bezoeker. Deze waardevolle samenwerking met Bavaria is hier een goed voorbeeld van: deze pop-up bioscoop op wielen heeft nog niet eerder plaatsgevonden en is de ideale manier om in de zomer de bioscoop naar buiten te brengen". 

Noud Swinkels, National Accountmanager van Swinkels Family Brewers: “Vue is voor ons een zeer waardevolle partner waarmee we een intensieve samenwerking hebben. In alle bioscopen in Nederland bieden we verschillende bieren waaronder ook Bavaria 0.0%alc. Met de pop-up buitenbioscoop geven we een creatieve invulling aan onze samenwerking, waarmee we samen onze doelgroep bereiken en niet te vergeten ze een mooie avond bezorgen.”

www.vuecinemas.nl
www.bavaria.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie