Bioscoopketen VUE scoort met Ladies Night van Verliefd op Cuba
15-02-2019 10:23:00 | Door: | hits: 8220 | Tags:

Vanwege de nieuwe film Verliefd op Cuba, organiseerde bioscoopketen Vue in samenwerking met Qmusic en Tui een bijzondere winactie. Iedereen die een kaartje kocht voor de Ladies Night van de film maakte kans op ‘de date van je leven’: een vakantie van een week naar het tropische Cuba. Gisteravond werd de winnares, Kelsey Hanenberg door Qmusic DJ Joost Swinkels de hele dag in het Cubaanse zonnetje gezet. Het winnende ticket werd in Vue Purmerend gekocht. 

Verliefd op Cuba 

De nieuwe romantische komedie Verliefd op Cuba van regisseur Johan Nijenhuis is inmiddels al 11.000 keer bezocht bij Vue, nog voor de officiële release op 14 februari. Dat maakt de Ladies Night van Verliefd op Cuba de best bezochte Nederlandse Ladies Night sinds Soof 2 in 2016. Voor de vestiging in Kerkrade is Verliefd op Cuba met 1400 verkochte tickets zelfs de best bezochte Ladies Night ooit.

Afgelopen zondag kreeg de winnares tijdens het Qmusic-programma van Joost en Hila te horen dat zij met haar geliefde de date van haar leven op Cuba zal doorbrengen. Als onderdeel van de prijs werd Kelsey gisteren in de watten gelegd door Qmusic DJ Joost Swinkels. Zo werd ze samen met haar vriend en tevens reisgenoot vervoerd in een Cubaanse auto, volgden ze een salsa lesje en konden ze alvast van de Cubaanse keuken proeven bij La Cubanita. Ter afsluiting werd ze opgewacht door haar vriendinnen en moeder bij Vue Purmerend, waar ze ten overstaan van een volle bioscoopzaal haar prijs in ontvangst nam.

www.vue.nl   
www.bioscoopreclame.nl     
www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie