Britt Dekker speelt de hoofdrol in paardenfilm Whitestar
08-07-2019 10:11:03 | Door: Saskia van Weert | hits: 6944 | Tags:

Britt Dekker heeft haar eerste filmrol te pakken met de paardenfilm Whitestar, die in oktober 2019 in de bioscopen gaat draaien. Dat maken Just Film Distribution en 2CFILM bekend.

De paardenliefhebster stond aan de wieg van het idee dat door scenarioschrijver Michiel Peereboom is bewerkt en uitgeschreven tot een bioscoopfilm. Het paard George van Britt Dekker doet ook mee in de film. Ze zijn ook allebei te zien op haar YouTubekanaal PaardenpraatTV.

Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft, haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt Dekker om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als zij en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

Naast Britt Dekker is ook Esra de Ruiter te zien in Whitestar. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!). De film wordt geproduceerd door 2CFILM, bekend van de films Hartenstraat en De Film van Dylan Haegens. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De première staat gepland voor begin oktober.

Britt Dekker: “Ik vind het echt supertof dat ik een bioscoopfilm mag maken. Dit was al heel lang een droom dus extra gaaf dat het nu ook echt gaat gebeuren. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast over de film zal zijn als ik ben!”

www.2cfilm.nl
www.justfilmdistribution.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie