Burny Bos Best Project Award uitgereikt tijdens Cinekid for Professionals
11-07-2017 13:32:00 | Door: | hits: 2881 | Tags:

Filmproducent BosBros (Minoes, Wiplala) steunt de Best Project in Development Award, die wordt uitgereikt tijdens de prijsuitreiking van Cinekid for Professionals op vrijdag 27 oktober 2017 in Amsterdam.
 
De awardceremonie vormt de afsluiting van de Junior Co-Production Market, een internationaal tweedaags evenement dat financiers, producenten en omroepen kennis laat maken met de nieuwste en meest innovatieve jeugdprojecten op gebied van film en televisie.
 
Alle projecten die voor deze markt worden geselecteerd komen in aanmerking voor deze award. De uiteindelijke winnaar wordt uitgekozen door een driekoppige jury.

De Burny Bos Best Project Award bestaat uit een cash bedrag van 2500 euro en begeleiding vanuit BosBros om het project daadwerkelijk te realiseren.
 
Filmproducent BosBros heeft als producent van kwalitatieve film en televisie-producties de afgelopen 25 jaar een golfbeweging teweeggebracht, die definitief een stempel drukte op de kwaliteit van Nederlandse jeugdfilms en series zoals Abeltje, Minoes, Dolfje Weerwolfje en Wiplala.

Bovendien heeft oprichter Burny Bos samen met zijn team de Nederlandse jeugdfilms en series in het buitenland geïntroduceerd en won daarmee al vele Internationale onderscheidingen.
 

www.bosbros.com
www.cinekid.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie