Cast Nederlandse film Shake It Off uitgebreid
25-04-2017 14:01:07 | Door: | hits: 9147 | Tags:

Juvat Westendorp, Britt Scholte, Pip Pellens en Bizzey zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Shake It Off. Dat maakt producent AM Pictures bekend. Bizzey maakt met deze film zijn acteerdebuut. Naast acteren gaan ze allemaal ook hun dance skills tonen in deze dansfilm over het leven van de straat, ambities, broederliefde en trots zijn op je roots. Dit najaar zijn zij naast Timor Steffens en Robin Martens in de bioscoop te zien. De opnames van Shake It Off gaan begin mei van start. 

Bizzey: "In de bloei van mijn nieuwe carrière, sta ik open voor allerlei uitdagingen. Toen ik gevraagd werd voor de casting van Shake It Off, greep ik de kans meteen, omdat ik verschillende kanten van mezelf wil ontwikkelen. Ik kan niet wachten om te werken met deze club getalenteerde mensen en om zelf tot het uiterste te gaan."

Shake It Off is een productie van AM Pictures en Just Productions en het regiedebuut van Silvain Hooglander. Eerder produceerde zij Fashion Chicks en Heksen Bestaan Niet. Just Film Distribution brengt de film dit najaar uit in de bioscoop.

www.am-pictures.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie