Continu nieuw aanbod op online platform lumiereseries.com
07-07-2017 19:37:00 | Door: | hits: 2917 | Tags:

Op 27 juni lanceerde Lumière een eigen EST (electronic sell-through) platform, waarop je series van Lumière online kunt aankopen en gemakkelijk en onmiddellijk bekijken in HD kwaliteit. Momenteel staan op lumiereseries.com al twintig toonaangevende internationale misdaad- en dramaseries. Het aanbod wordt echter continu uitgebreid. Zo zullen onderstaande titels nog deze zomer online te koop zijn op het platform.

Millenium

De thrillertrilogie – Mannen die vrouwen haten, De vrouw die met vuur speelde, Gerechtigheid – die de wereld veroverde. Met Noomi Rapace als de jonge, gecompliceerde hacker Lisbeth Salander en de onlangs overleden Michael Nyqvist als de koppige journalist Mikael Blomkvist.

The Sandhamm murders 

De eerste twee seizoenen van de Zweedse misdaadserie naar de thrillers van Viveca Sten die zich afspelen op het idyllische eiland Sandhamn. Met Jakob Cedergren als politie-inspecteur Thomas Andreasson en Alexandra Rapaport als de knappe juriste Nora.

Borgen

De drie seizoenen van de Deense wereldhit over de politieke en persoonlijke strijd van politici, spindoctors en journalisten. Met een glansrol voor Sidse Babett Knudsen als de iconische politica Birgitte Nyborg, een charismatische combinatie van intelligentie en schoonheid.

Top of the lake

Het meeslepende misdaadmysterie van Jane Campion dat zich afspeelt op het afgelegen Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. Met Holly Hunter, Peter Mullan, David Wenham en Elisabeth Moss als de jonge, onverschrokken detective Robin Griffin.

The Heavy Water War

De epische Noorse serie over een vergeten strijd die de wereldgeschiedenis tekende: de inspanningen van de nazi’s om een atoombom te ontwikkelen en het verbeten gevecht van de geallieerden om dit te voorkomen. Met Espen Klouman Høiner, Christoph Bach en Anna Friel.

Camilla Läckberg Fjallbacka Murders 

De Zweedse misdaadserie, die zich afspeelt in een idyllisch vissersdorpje, naar de populaire boeken van Camilla Läckberg, die ook meeschreef aan de scenario’s. Met Richard Ulfsäter als inspecteur Patrik Hedström en Claudia Galli Concha als misdaadauteur Erica Falck.

1993

Het vervolg op de spannende en sexy serie 1992 over het Italiaanse onderzoek naar politieke corruptie en smeergeldaffaires in de jaren negentig. We volgen zes Italianen wier levens zijn vervlochten met de maatschappelijke en sociale aardbeving die het onderzoek teweeg bracht.

lumiereseries.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie