Dancemuziek in Pathé: Audio obscura brengt dj's en live acts op witte doek
27-05-2020 14:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2815 | Tags:

Vanaf donderdag 11 juni kunnen bezoekers optredens van verschillende dj's en live acts op het witte doek zien in de Pathé-bioscopen

Audio Obscura komt met een sunset stream reeks in samenwerking met bioscoopketen Pathé. De Revere Series van Audio Obscura zullen vanaf 11 juni 2020 wekelijks niet alleen online, maar ook in de bioscoop te zien zijn. 

De streams zullen steeds eerst een week lang exclusief te zien zijn in verschillende zalen door het land en komen daarna online op Audio Obscura’s kanalen. Er kunnen, de richtlijnen van de regering en veiligheidsregio's volgend, maximaal 30 personen per zaal plaatsnemen.

Doron Kurz, commercieel directeur Pathé: “Wij zijn altijd op zoek naar unieke content voor onze bioscopen. Met Audio Obscura kunnen muziekliefhebbers exclusief bij Pathé in een veilige setting genieten van optredens van hun favoriete dj’s op het witte doek. We hopen hiermee bezoekers aan te spreken die nu niet naar een festival of een feest kunnen en ze zo toch een unieke beleving van hun favoriete artiesten te kunnen bieden.”
 
Audio Obscura: “Zodra we te horen kregen dat vanaf 1 juni 2020 de bioscopen weer open mochten ontstond bij ons het idee om onze streams in bioscopen te laten zien. Eenmaal in contact met Pathé bleek dat ze dit een goed idee vonden en ontstond er een hele fijne samenwerking. We zijn blij dat we hiermee een mogelijkheid hebben kunnen creëren waarbij fans en bezoekers samen kunnen komen om op een groot scherm met goed geluid van onze streams te kunnen genieten.”
 
Samen met Audio Obscura’s vaste partner Nomobo worden de streams opgenomen op iconische en historische locaties door heel Nederland. Zo gaan verschillende artiesten optreden bij onder meer Forteiland Pampus, de Euromast en het Scheepvaartmuseum. De eerste stream wordt gedaan door Joris Voorn bij UNESCO werelderfgoed locatie: Kinderdijk. Later zullen onder anderen Eelke Kleijn, Job Jobse, KI/KI, Carista, Detroit Swindle, Patrice Bäumel en indie band MY BABY een optreden geven. Gedurende de zomer zullen nieuwe locaties en artiesten bekend gemaakt worden.
 
In lijn met Audio Obscura’s eerdere live stream serie dit jaar, kunnen kijkers doneren aan goede doelen. Deze doelen variëren dit keer van gezondheidszorg tot aan initiatieven ten behoeve van de muziekindustrie.

Tickets zijn alleen online beschikbaar voor 12,50 euro per optreden.

www.audio-obscura.com
www.pathe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie