De Filmkrant lanceert nieuwe website
05-10-2018 09:54:00 | Door: | hits: 3783 | Tags:

Filmkrant.nl is volledig vernieuwd. De website van de Filmkant werd gisteren op het Nederlands Film Festival in Utrecht gepresenteerd tijdens de slotavond van het Forum van de Regisseurs.

Filmkrant.nl heeft een meer gebruiksvriendelijke indeling. Zo is in een oogopslag zichtbaar dat de Filmkrant al jaren veel meer biedt dan enkel de stukken uit de papieren krant. De nieuwe site biedt de redactie bovendien ruimere mogelijkheden voor digitale journalistiek, zoals podcasts en video-essays. Wat blijft is alles waar de Filmkrant al sinds 1981 voor staat: onafhankelijke recensies, verdiepende artikelen en interviews, en het laatste nieuws op het gebied van film en televisie, gemaakt door een team van professionele filmjournalisten. 

Binnenkort wordt de website ook uitgebreid met een online filmagenda. Deze wordt gerealiseerd in samenwerking met Mr. Movie.

De nieuwe website van de Filmkrant wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Stichting Dioraphte en SEKAM Video/CFP Fonds.

www.filmkrant.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie